Kake by Darci
Álomszép kristálytorták: lenyűgöző látványt nyújt a legújabb esküvői tortatrend, melyet drágakövek és gyönyörű kristályok ihlettek.

A geódatorták vagy más néven kristálytorták lényege, hogy úgy néznek ki, mintha ásványi kristályokkal lennének díszítve. A geóda gömbölyű vagy ellipszoid alakú kőzetüreg, melyben ásványi anyagok és kristályok találhatóak. Ezek a csodálatos képződmények inspirálták a világ édességdizájnereit is. Azonban ezeken a tortákon a kristályok nem másból, mint granulált cukorból és keménycukorból készülnek. Elkészítésük komoly munkát és szakértelmet igényel.

Intricate Icings kristálytorták

Intricate Icings

A legelső ametiszt geódatorta még év elején készült el az Intricate Icing Cake Design jóvoltából, melytől felbolydult az internet világa, és egy sor cukrászt inspirált hasonlóan gyönyörű torták elkészítésére. A torta készítője, Rachael Teufel – aki mellesleg magyar nagymamájától tanult meg sütni -, például online kurzust is indított az érdeklődők számára, mely során elsajátíthatják a különleges kristálytorta készítésének csínját-bínját.

Kiválogattuk a legszebbeket, köztük büszkeségünk, Az Én Tortám, alkotása is:

Carrie Biggers-Burnett kristálytorták

Carrie Biggers-Burnett

Az Én Tortám

Az Én Tortám

Shazdeh Cakes kristálytorták

Shazdeh Cakes

Three Tiers for Cake kristálytorták

Three Tiers for Cake

Megosztás: