Szeretnéd, hogy a hónapokon keresztül szervezett esküvőd még az elvárt szintet is felülmúlja? Akkor, íme, néhány tuti tipp!

Mikor aprólékos gondossággal megtervezed a részleteket, akkor jussanak eszedbe a hangulatot megalapozó egyedi ételek és italok is. Ha lehetőséged van kreatívabbnál kreatívabb emberek ötleteivel életre szóló élménnyé varázsolni esküvődet, akkor merj egy kicsit merész lenni.

Az egyik ilyen lehetőség az ételkülönlegességek terén például a Street Cakes által nyújtott könnyedén fogyasztható kürtőskalács. Most biztosan azon töprengsz, hogy egy esküvő és a kürtőskalács mégis hogy fér meg egy mondatban. Nos, a Street Cakes majdnem húsz különféle feltéttel, prémium alapanyagokból készült mennyei kürtőskalácsokat készít. Van többek között oreós, fagylaltos, házi tejszínhabos, pillecukros, gyümölcsös vagy éppen milkyway-es ízesítésű, amelyet esztétikus csomagolásban, természetesen frissen kínálnak. Ráadásul a Street Cakes a laktózérzékenyekre is gondol, így laktózmentes változatban is elkészítik kedvenc kalácsaidat. Most már bizonyára el tudod képzelni mekkora színt és ízmámort vihet egy ilyen specialitás az esküvődbe.

[cml_media_alt id='755']Vattacukorka[/cml_media_alt]

Az igazi rendezvényhangulatot tökéletesen megalapozhatja a Vattacukorka is. Mutatós, egyedülálló standjukkal – melyeken variálható a dekoráció – kitelepülnek az esküvődre, ahol kedves, udvarias személyzetük kínálja a különleges ízesítésű vattacukrokat. A minőség esetükben is megkérdőjelezhetetlen, így ha szereted ezt a típusú édességet, akkor hatalmasat tud dobni esküvőd látvány- és ízvilágán. A gyerkőcök pedig biztosan imádni fogják.

[cml_media_alt id='756']Popcorn Bár[/cml_media_alt]

Amennyiben az édességek vonalát annyira nem szeretnéd erősíteni, akkor mit szólnál egy, az álomnap stílusához, színvilágához igazodó egyedi popcorn bárhoz? Ugyanis már ilyen is van. A PopCorn Bár hangulatos standjával, ízletes, fűszeres popcornjaival a sós ízek szerelmeseinek kedvez. Dekoratív csomagolásban kínálják színvonalas termékeiket, így kiválóan illeszkednek egy különleges esküvő hangulatához.

Ha unod a megszokott süteményeket, és valami igazán szépet szeretnél terítéken látni a nagy napon, akkor ajánlatos a Marangona desszertasztalai, esküvői tortái közül szemezgetned. Desszertasztal specialistaként nem csak tortákban és ízekben gondolkodnak, hanem az egész megjelenést, designt az esküvőd stílusához alakítják ki. Egyedülálló, meseszép és ízletes köszönőajándékaik mellett a desszertasztal elemei is káprázatosak. Céljuk, hogy desszertasztal az esemény dísze legyen, mellyel felejthetetlenné varázsolják a nagy napot.

 

[cml_media_alt id='757']Lime Bar[/cml_media_alt]Egy nyárra tervezett esküvő esetében érdemes gondoskodni valami hűsítő italról is. Erre a Lime Bar kitűnő megoldást nyújthat, hiszen kitelepíthető limonádé pultjából friss gyümölcsökből készített koktélokkal kínálhatják a megfáradt, kimelegedett vendégeket. Ötletes és nem mellesleg praktikus színfoltja lehet esküvődnek.

 

[cml_media_alt id='765']The Strawberry Project Budapest[/cml_media_alt]Az epret mindenki szereti, pláne ha tejcsokoládéba, étcsokoládéba, fehércsokoládéba van mártva és még esetleg kókuszreszelékkel is meg van hintve. A The Strawberry Project Budapest könnyed, páratlan megjelenésű édességeket készít eperből, melyek egyszerűen fogyaszthatóak, így ideálisak esküvőkre is. Ezért a prémium különlegességért garantáltan minden vendéged odáig lesz.

Mindezek után csupán annyit kell átgondolnod, hogy a sok, remek lehetőség közül vajon melyiket is válaszd.

Megosztás: